vineri, 24 februarie 2012

Preturi rovinieta electronica.

Tarife pentru rovinieta electronica, servicii de transport marfa timisoara.

Atat pentru utilizatorii romani cat si pentru utilizatorii straini tariful de utilizare se poate achita pentru perioade de valabilitate de 1 zi (cu exceptia autoturismelor si a vehiculelor de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone), 7 zile, 30 zile si 12 luni de la data solicitata de utilizator.

Odata cu implementarea Sistemului Informatic de Emitere, Gestiune, Monitorizare si Control al Rovinietei (1 octombrie 2010) se introduce, pentru toate categorii de vehicule, valabilitatea de 90 zile a duratei de utilizarea a retelei de drumuri nationale din Romania.

Pentru:
a)AUTOTURISME :
- se poate elibera cu valabilitate incepand cu 7 zile pana 12 luni, pentru care se va plati suma cuprinsa intre 3-28 euro echivalenta in lei.

b)Vehicule de transport marfa cu 0,0 t mai mic decat MTMA mai mic sau egal cu 3,5 t :
- se poate elibera cu valabilitate incepand cu 7 zile pana 12 luni, pentru care se va plati suma cuprinsa intre 6-96 euro echivalenta in lei.

c)
1. Vehicule de transport marfa cu 3,5 t mai mic decat MTMA mai mic sau egal cu 7,5 t
2. Vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto) si maximum 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto) :
- se poate elibera cu valabilitate incepand cu 1 zi pana 12 luni, pentru care se va plati suma cuprinsa intre 4-120 euro echivalenta in lei.

d)
1. Vehicule de transport marfa cu 7,5 t mai mic decat MTMA mai mic decat 12,0 t
2. Vehicule de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto) :
- se poate elibera cu valabilitate incepand cu 1 zi pana 12 luni, pentru care se va plati suma cuprinsa intre 7-560 euro echivalenta in lei.

e)
Vehicule de transport marfa cu MTMA mai mare sau egal cu 12,0t, cu maximum 3 axe (inclusiv) :
- se poate elibera cu valabilitate incepand cu 1 zi pana 12 luni, pentru care se va plati suma cuprinsa intre 9-720 euro echivalenta in lei.

f)
Vehicule de transport marfa cu MTMA mai mare sau egal cu 12,0 t, cu minimum 4 axe (inclusiv) :
- se poate elibera cu valabilitate incepand cu 1 zi pana 12 luni, pentru care se va plati suma cuprinsa intre 11-1210 euro echivalenta in lei.